Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

GardenSharing

compartint un hort urbà a Barcelona

Sempre és difícil demanar diners, em costa molt fer-ho. Però si em vols ajudar a finançar aquest esforç de compartir el que sé, i d'escriure, t'ho agrairé molt. I altres coses.
Servei de bústia
Si no vols perdre cap història de l'hort, pots subscriure't a aquest nivell i te'ls enviaré per correu electrònic. Gràcies.
2,00 € mensuals
Compartir l'hort
A més a més dels meus articles que descriuran com fer un hort urbà en un clima mediterrani, també t'enviaré alguna cosa cada mes del meu hort: pot ser seran llavors o un esqueix, o una fotografia o una postal, o una invitació a un esdeveniment sobre horts urbans. Els subscriptors també poden enviar-me preguntes que puc contestar a la meva pàgina d'Aixeta. 
5,00 € mensuals
Festa de l'hort
Quatre vegades a l'any, els subscriptors a aquest nivell estaran convidats a una festa especial de l'hort al meu terrat, amb visita de l'hort, un àpat inspirat en l'hort (que pot o no tenir menjar de l'hort) i uns regals especials de l'hort. Per ser convidat, has d'haver estat subscrit durant dos mesos com a mínim.
20,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual