Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

GardenSharing

compartint un hort urbà a Barcelona

Biografia

Em dic Liz Castro i sóc fundadora de l'Aixeta. Aquesta és una pàgina personal. 

Nascuda a Califòrnia al 1965, porto des del 2013 vivint a Barcelona, al bell mig del barri de Gràcia. Abans, vivia a Massachusetts en una granja, i també havia passat temps a Philadelphia i a Connecticut. També havia viscut a Barcelona al finals dels anys 80, en una altra època, tant per mi com per la ciutat. 

He estat mestre (de castellà en un institut i dels meus fills fent homeschooling), escriptora (de llibres d'informàtica, d'articles polítics i de diaris personals), editora (de llibres sobre Catalunya en anglès i de llibres sobre el Mac en castellà), mare (de tres fills), artesana (cosint, telant, fent mitja i ganxet, pintant carabasses), estudiant (de sociolingüística, de literatura, de matemàtiques, d'empresarials, inclús d'euskera), cantant (amb cors clàssics, tradicionals i amb un trio de música folk) i activista (per guanyar la llibertat d'aquest poble que estimo tant). 

Sobretot, escric.